aku rindu korang

Sunday, September 6, 2009

Sebelum aku membebel lagi, aku nak gelak dulu...hahahahahaha...(xde motif pun sebenarnye)hmmm. Agaknye dah lame jugak la aku x post entri kat blog ni. korang boleh check sendri la paling last tu bile..kalau korang rajin..sebenarnye aku takde idea nak tulis kat entri. cuma sementara menunggu imsak..aku membebel la dulu.

sedar tak sedar dah puase pun dah separuh perjalanan, syukur puase aku semua penuh..hmm..mata pun dah macam nk tertutup ni...jeles plak tengok membe aku berdengkur mcm raksasae x cukup tido..SELAMAT BERPUASA!

1 sumpahan:

  1. wewet said...:

    wei,dtg r blog aku...

Post a Comment